咨询热线 13332997463 | 0755-33151996

20201675

Spiritul lui Sifang.-罗马尼亚语男声

时间:2020-09-29 点击:837次

摘要
解说词、宣传片、专题片、宣传片配音、专题片配音、动画配音、声博配音、广告配音、宣传片文案、配音演员、语音、国语配音、背景音乐、英文配音、英语配音、小语种配音、外籍配音、纪录片配音、日语、法语、韩语、意大利语、俄语、越南语、印度语、泰语等50多个小语种配音

 

De peste 100 de ani, suntem pionieri ai excelenței în fabricarea materialului rulant.

Orientați spre nevoile clienților, responsabili, fiabili și creativi.

Suntem CRRC Sifang.

 

De la începutul înființării companiei noastre, am devenit o familie globală: cu designeri, producători și ingineri care lucrează impreună pentru a oferi soluții inovatoare, ecologice și sigure pentru transport, durabile, în orașe din întreaga lume.

 

Sediul nostrum este în Qingdao, China, unde ne-am dezvoltat într-un lider mondial în transportul feroviar.

În fiecare zi, pasageri din întreaga lume aleg produsele noastre pentru a călători, cu încrederea că noi le vom oferi servicii de tren rapide, sigure și confortabile.

 

Ne mândrim cu livrarea celor mai bune produse pentru clienții noștri.

 

Filozofia noastra de afaceri este: calitatea primează, lider inovator, orientare spre client. Credem  cea mai bună modalitate de a atinge acest obiectiv este  dăm importanță oamenilor cu care lucrăm.

 

Le dezvoltăm abilitățile și experiența în campusului nostru din Qingdao, o zonă cu dimensiunea a 250 de terenuri de fotbal, care asigură  fiecare dintre cei 10.000 de angajați are suficient spațiu pentru dezvoltare.

 

 

Dispunem de echipamente de top ale industriei, inclusiv roboți, echipamente laser 3D și echipamente automate de sudare, ajutate de precizia si măiestria lucrătorilor.  

 

Testăm și analizăm fiecare parte a trenului. Prin testarea vitezei, testarea forței corporale, testarea rulourilor corporale, prevenirea zgomotelor, analiza aerodinamică și de teste de impact.

 

Acest lucru ne permite  construim produse excepționale pentru clienții noștri.

 

Oferim un lanț complet de servicii pentru fiecare client și asigurăm servicii post-vânzare. Deci, vă putem servi pe tot parcursul vieții produsului.

 

Deși suntem lider de piață în industria feroviară, ne bazăm pe fiecare membru al echipei noastre globale  colaboreze pentru a ne asigura calitatea deosebită.

 

În fiecare zi, produsele noastre doboară recorduri în întreaga lume.

În Argentina, furnizăm vehicule Intercity EMU pentru linia de metrou Miter din Buenos Aires.

 

Ca o companie cu adevărat internațională, cu acoperire globală, vă oferim soluții de proiectare și de fabricație complexe, oricând și oriunde.

 

De asemenea, avem centre de inovare și proiectare în marile orașe din întreaga lume.

 

De exemplu, în Chicago, dezvoltăm sistemul feroviar L-Train de renume mondial.

 

În Dresda, dezvoltăm cea mai recentă tehnologie ce utilizează fibră de carbon.

Noua noastră platformă tehnoloică gestionează o gamă largă de colectarea și analiza datelor, adăugând un support suplimentar pentru a asigura testarea extensivă și riguroasă a tuturor componentelor pe tot parcursul ciclului de viață al produsului.

 

Un alt

-->